Fogyj finom és egészséges ételekkel!

Ketodiéta

A fogyókúra része rengeteg  újévi fogadalomnak, de a nyári strandszezon közeledtével is rendkívül sokan kezdenek bele, viszont a legtöbben hamarosan feladják, mivel nem találják elég hatékonynak,  vagy  egyszerűen szenvedésnek élik meg, ami nem is csoda.

Ne éheztesd vagy kínozd magad íztelen szörnyűségekkel fogyókúra címén, hiszen van sokkal jobb módszer is.

George L. Blackburn harvardi professzor felfedezett egy orvosilag elismert módszert – ez a ketodiéta – , aminek alapelve, hogy az emberi szervezet alapállapota az úgynevezett ketózis.

Ennek eléréséhez elegendő fehérjére, azaz proteinre van szükség, miközben a zsír és cukor bevitele a minimális szinten marad.

A Prodietix  ebben segítségedre lesz számtalan finom és egészséges fogásával. A kenyerek, kekszek, rántották, palacsinták, hideg és meleg italok, krémek, sütemények, tészták és levesek nem csak kiemelkedően gazdagok fehérjében, de számos létfontosságú ásványi anyagot és vitamint is tartalmaznak. Az ételek a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, például tojásfehérjéből, szójából, tejsavóból és tejből, továbbá nem máshonnan, mint Franciaországból származnak.

A legtöbb hagyományos fogyókúra egyik legnagyobb hátránya, hogy a leadott súly jelentős része az elvesztett izomtömegből származik, ami egyrészt nem túl egészséges, másrészt nagyon könnyen jo-jó effektust eredményezhet. A Prodietix fehérje diéta ezzel szemben a bőr alatti, illetve a szerveket körülölelő zsír mennyiségét csökkenti. További előnye, hogy nem jár hangulatromlással, éppen ellenkezőleg, csak energikusabb leszel tőle; próbáld ki még ma!