HTC Superfloor, az örök padló

betoncsiszolás

A padlók meglehetősen fontos részei az épületeknek, egyúttal fontos részei a mindennapoknak is.

Emiatt egy jó padlónak számos követelménynek kell megfelelnie. Mint az köztudott, ha a már meglévő, általában betonból készült aljzatra teszünk bármilyen padlóképző anyagot, az számos probléma forrása lehet. A legtöbb padlót nehéz takarítani, idővel leválhat vagy felválhat, szétrepedezhet vagy mozogni kezdhet. Legyen szó bármelyikről is, a helyreállítása horribilis összegeket tehet ki.

Azonban létezik egy megoldás, amikor nem kell aggódnunk a tartósság és a költségek miatt, hiszen kihasználhatjuk a már egyébként is meglévő aljzatbeton tartósságát.

Ez a megoldás pedig nem más, mint a betoncsiszolás.

Csiszolással a közönséges betonpadló rendkívül strapabíró, tartós és esztétikus padlóvá válik. Az eljárás a kilencvenes évek elején jutott el Európába, azonban az elmúlt harminc év során rengeteget fejlődött a technikája. A gyémántszerszámok gyors fejlődésének köszönhetően az elmúlt évtizedekben a gyémántcsiszolt betonpadlók már nem csak kereskedelmi vagy ipari környezetben számítanak remek választásnak, hanem lakóépületekben is. Az esztétikus betonpadlók nem csupán tükörsimák, de színezhetőek és festhetőek is, így minden igényt kielégítenek.

Az egyik legmodernebb és legjobb eljárás a HTC Superfloor, ami egy világszabadalommal védett márkanév, egyben teljes betoncsiszolási és polírozási eljárás. Ennek során a betonpadló felső rétege eltávolításra kerül, hogy az alatta levő, erősebb beton felszínre kerülhessen. Összességében elmondható, hogy a betonban benne van a tökéletes padló lehetősége, csak elő kell hozni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, látogasson el az Epo-trend weboldalára!