Műköröm alapanyagok, szeretettel

műköröm

Cégünk, a MarilyNails azért jött létre, hogy azoknak a körmös szakembereknek kínáljon alternatívát, akik számára a kiemelkedően magas minőség is legalább annyira fontos, mint a megfizethető árak.

A műköröm kellékek és alapanyagok kifejlesztésekor az egyik legfőbb célkitűzésünk, hogy a szalonmunkát megkönnyítsük a mindennapok során. Mára belföldön több, mint hatvan partnerrel rendelkezünk, továbbá termékeink megvásárolhatóak 10 különböző országban is.

Gél lakkok és zselék mellett kínálunk alapvető díszítő porokat, reszelőket, ecseteket és szálmentes törlőket is többek között.

Innovatív Vision Acrylgel termékcsaládunk számít kínálatunk egyik legnépszerűbb tagjának.

Tubusos kiszerelése miatt könnyen kezelhető; a praktikus tubusok nem csak letekerhetőek, hanem fel is lehet őket pattintani munka közben, attól függően, hogy éppen mekkora mennyiségre van szükség. Elérhető a legszebb színekben; ezek az élénk és látványos White, a víztiszta Clear és a mélyebb tónusú, kellemes Cover Pink.

Mind építéskor, mind töltéskor gyors és pontos eredmény érhető el a hozzá tartozó Vision Acrylgel Fluid segédfolyadék és Vision ecset segítségével. Használatát követően a díszítés is egyszerűbb, mivel a felület egészen sima lesz a kötés után, bármilyen porózusság nélkül. Fontos megjegyezni, hogy a Vision Acrylgel White és Cover Pink kizárólag Vision Acrylgel Clear-ből kialakított alapréteggel együtt alkalmazható.

Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel termékeinkkel kapcsolatban, fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz e-mailben vagy telefonon. Nálunk a kiszállítás is olcsó, sőt, ha 15.000 Forint felett rendelsz, teljesen ingyenes! Jelenleg kizárólag Magyarországon belül van lehetőségünk kiszállítani, más országokba egyelőre sajnos nem; azonban külföldi partnereinket megtalálhatod honlapunkon. Iratkozz fel hírlevelünkre, így nem csupán akcióinkról és újdonságainkról értesülhetsz, hanem ajándék kuponhoz is hozzájuthatsz, amivel kedvezményes áron vásárolhatsz. Instagram oldalunk segítségével inspirációt gyűjthetsz, és mindig képben lehetsz a legújabb trendekkel!