Windex hőszivattyúk minden lehetőségre méretezve

windex folyadékhűtők

Irodaházak klímaberendezésének tervezésénél szempont lehet számos paraméter.

Mekkora az irodaterület, amivel dolgozni kell. Hűtő vagy fűtő, esetleg mindkét funkciójú klímára szüksége van az üzemeltetőnek? Hol lehet elhelyezni a hőcserélő és hőszivattyús egységeket? Mekkora kapacitásra van szüksége a rendszernek? Számos kérdés, melyeken túlmenően a legfontosabb lépés a tervezésben egy megbízható cég felkutatása, aki hibamentesen és időre le tudja szállítani a szükséges alkatrészeket.

Windex folyadékhűtőink kiválóan alkalmasak mindenféle ipari célú klímafelhasználás megtervezésénél. Nézzen szét honlapunkon és válogasson a temérdek lehetőség közül. Megrendelői igényeiket mindenekelőtt szem előtt tartva dolgozzuk ki együtt portfólióját.

A Windex több, mint 40 éve a szektorban tevékenykedő mérnöki gárdával valamint 20 éves szakmai múlttal rendelkezik.

Termékpalettánk az összes felmerülő igényt lefedi a helyiségek központi légkondicionálására szolgáló berendezésekből, kereskedelmi és ipari, valamint lakossági felhasználásra.

Egy erős és ütőképes klímaberendezéshez, mely irodaházak légterét hűti (vagy fűti) kell a megfelelő hűtőközeg szállító kapacitás. Termékeink, melyet az Észak Olaszországi Udine tartományban gyártanak, a komfort hűtés igényeit kiszolgáló nagy hűtési spektrumot átfogó folyadékhűtők. A kifejezetten erős mérnöki háttérnek köszönhetően teljesen egyedivé alakítható, ezáltal az aktuális projekthez igazítható a vezérlést és a belső szerkezetet tekintve. A tervezés során segítséget nyújtunk a gépészeti sajátosságokhoz igazítani a berendezéseink műszaki paramétereit, szorosan együttműködve a projekt gépésztervezővel.

Így időt és energiát takaríthat meg vállalkozásának, mivel ha ránk bízza a megfelelő eszköz kiválasztását, biztos lehet benne, hogy a legjobb és leghatékonyabb folyadékhűtőt fogjuk Önnek ajánlani ipari vagy speciális klímaberendezéséhez.

Windex hőszivattyúink termékpalettája 5kW-tól 1MW nagyságig elérhetőek több sorozatban, valamint változó karosszériával. Amennyiben nagyteljesítményű klímához keres megfelelő folyadékhűtőt, nálunk jó helyen jár. Többfajta kivitelű rendszerben, mint például léghűtéses, mely axiál ventilátoros kültéri, vagy centrifugál ventillátoros kül- és beltéri egységet foglal magában, továbbá termékeink között talál beltéri folyadékhűtőt is, külső vizes kondenzátor egységgel.