Takarítógép kölcsönzés Budapest területén

kárpit-tisztítás

Ahol emberek élnek, ott nagyon nehéz elkerülni, hogy előbb-utóbb különböző foltok jelenjenek meg a bútorokon.

Egy fotel vagy kanapé kárpitján éktelenkedő foltot senki sem néz szívesen, azonban esetenként igen nehéz tőlük megszabadulni. A kézi dörzsölés általában nem vezet sikerre, ráadásul a szövet felülete is könnyen károsodhat tőle. Számos régi, házi praktika létezik a makacs foltok eltüntetésére, például sokan esküdnek arra, hogy a vörösbor foltokat forralt tejbe mártott ruhával kell dörzsölni, míg a kávéfoltra szódabikarbónát kell szórni, de az ecet is hatásos lehet.

Amennyiben nem akar kétes hatékonyságú praktikákkal kísérletezni, menjen biztosra, és használjon egy professzionális takarítógépet! Egy modern takarítógép még a régi, beszáradt foltoktól is megszabadítja, mivel nem csak a felületen tisztít, hanem a meleg, tisztítószeres vizet mélyen a kárpitok szövetei közé fecskendezi, így végezve mélytisztítást. Azonban egy ilyen eszköz ára is tudásához illő, tehát még használtan is százezrekbe kerül, ráadásul a szervizköltségek sem elhanyagolhatóak. Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy a professzionális eszközök elérhetetlenek lennének jelentős anyagi ráfordítás nélkül, hiszen a kárpittisztító gép bérlés nem csak kényelmes, de olcsó megoldást is jelent.

A kölcsönzés azért is észszerű, mert nem létezik olyan otthon, ahol napi rendszerességgel tartanak nagytakarítást, tehát egy ilyen gépre nincs szükség minden nap.

Cégünk segítségével a takarítógép kölcsönzés Budapest területén egyszerűbb nem is lehetne. A főváros területén a házhozszállítás ingyenes, ráadásul nálunk kaució sincs. Munkatársaink az eszközt be is üzemelik kiszállítás után, majd használat után érte is mennek, így Önnek semmit sem kell tennie azon kívül, hogy kapcsolatba lép velünk. Kiváló, német gyártmányú Kärcher Puzzi 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító gépeink használata kicsit sem bonyolult, azonban munkatársaink kérésére természetesen bemutatják szakszerű használatát. Forduljon hozzánk bizalommal még ma!