Az Ódor Klíma a Windex klímák szakértője

windex klíma

Az Ódor Klíma 2000 Kft. több, mint húsz éves tapasztalattal, de változatlan lendülettel áll kedves ügyfeleinek rendelkezésére Keszthely, illetve Hévíz 50 kilométeres körzetében.

A jelmondatunk a következő: “ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül, ha messze akarsz jutni, menj együtt másokkal!”; ennek fényében nem csoda, hogy legnagyobb erősségünket csapatunk elhivatottságában és szakértelmében látjuk. Jelenlegi csapatunk tíz főből áll, és megtalálható benne klímaszerelő, villanyszerelő, víz-gáz-fűtés szerelő, légtechnikai-épülethigiéniás szakember, épületgépész és napelem szerelő is. Bár mindegyikük tapasztalt szakember, rendkívül fontosnak tartjuk a folyamatos tanulást, képzést és az új technológiákra való nyitottságot.

Mivel az évtizedek alatt rengeteg klímával találkoztunk már, gyakran kérdezik tőlünk, hogy melyik a legjobb légkondicionáló típus?

A válasz minden esetben az, hogy nem létezik olyan, hogy legjobb típus, illetve mindenki számára más a legjobb, hiszen nincs két egyforma épület. Azt azonban tapasztalatból elmondhatjuk, hogy egy minőségi Glee, Syen vagy Windex klíma mind rövid, mind hosszabb távon sokkal jobb választás az úgynevezett „noname” daraboknál. Nem csupán sokkal hosszabb élettartamra lehet számítani, de az energiafogyasztás szempontjából is optimálisabbak.

Ahhoz, hogy klímaszerelés esetén pontos árat tudjunk mondani, szinte minden esetben szükséges egy helyszíni felmérés. Ez természetesen teljesen ingyenes, de csak ennek során tudjuk megállapítani, hogy milyen típusú készülék lenne a legideálisabb, annak beszerelése mennyire körülményes, nagyjából meddig tart, illetve hány embert igénylő munka. Jól tudjuk, hogy a legtöbbeknek kiemelten fontos a vételár, ezért mindig arra törekszünk, hogy a legmegfelelőbb és legköltséghatékonyabb légkondicionálót találjuk meg Ön számára.

Tevékenységi körünk nem merül ki a klímák forgalmazásában, szerelésében és karbantartásában.

Kínálunk és telepítünk Windex márkájú hőszivattyúkat, fan-coilokat és folyadékhűtőket is, továbbá a Windex szervíz is olyasmi, amivel foglalkozunk. Emellett bátran kereshet minket konyhai elszívók tisztításával és szivárgásvizsgálattal kapcsolatban is. Amennyiben a helyszíni felmérés előtt szeretne feltenni néhány kérdést, forduljon bizalommal szakértő munkatársainkhoz e-mailben vagy telefonon, akik készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésére, vagy látogasson el keszthelyi bemutatótermünkbe, ahol amellett, hogy személyesen tájékozódhat, megtekintheti széles választékunk is.