Miért ajánlott a glicin szedése?

vitamin

A glicin egyre keresettebb a táplálékkiegészítők között, sokrétű pozitív hatását egyre többen fedezik fel. Nem meglepő, hiszen jótékony hatásai lehetnek a szervezetre!

Nyár elteltével, szürkébb napok jönnek, ami a kedvünkre is rátelepszik. A mindennapi stressz és a növekvő bizonytalaníság szervezetünket is megviseli. A napsütötte órák csökkenése vitaminhiányhoz, kdevteleséghez is vezethet. A rendszeres, kiegyensúlyozott táplálkozás mellett étrendkiegészítők fogyasztása is ajánlott. Különösen ha fáradékonyabbnak, kimerültnek érezzük magunkat vagy ha a fáradság ellenére mégsem tudunk elaludni, nem tudunk megfefelően minőség pihenni nagy segítséget nyújthat a glicin pótlása.

Amennyiben szeretnél újra életerős és energikus lenni és/vagy megszabadulni az alvásproblémáktól a glicin kapszula szedése ajánlott, mely a Vitaminstore.hu webáruházban is elérhető számos étrendkiegészítő mellett. Viseld könnyedés a munka és magánélet okozta kihívásokat, a közösségi média folyamatos szorongató nyomását.

A glicin a fehérjéket felépítő aminosavak közül a legkisebb,

de szervezetre gyakorolt hatása annál lényegesebb, fontos szerepet játszik a többi aminosav szintézisében, és a kalcium hatékonyabb felszívódásában. A glicin aminosav csökkenti testünk gyulladásszintjét, erősíti az izmokat és a kötőszöveteket, és a máj regenerációjában is részt vesz.

A vitaminstore weboldalán számos glicin tartalmű készítmény közül választhatunk, igényeinknek megfelelően. A Life Extension új formulával segít fenntartani és támogatni a már egészséges homociszteinszintet a szív- és érrendszeri egészség támogatása érdekében. Több kiszerelésben, akár neurotranszmitter támogatással is található glicin kapszula. Minden vásárlás után VITAMIN+ pontok járnak! Ingyenes személyes átvételi lehetőség, vagy kézbesítés akár 0 Ft szállítási díjért!

Látogass el a Vitaminstore webodalra, ahol számos vitamin és étrendkiegészítő közül válogathatsz, olvashatod magazinjainkat, melyekben asznos tanácsokkal,. információkkal látunk el az egészséges életmóddal, taplálkozással kapcsolatban.