Nemzetközi költöztetés profik segítségével

nemzetközi költöztetés

Egy költözés számos nehézséggel és tennivalóval jár, elég csak a papírmunkára és az előkészületekre gondolni.

Aztán természetesen ott van a bútorok, elektromos eszközök és más ingóságok elszállítása új otthonunkba. Ez még több munkával jár, mint elsőre gondolnánk, hiszen a nagyobb és nehezebb bútorokat a biztonságos szállítás érdekében szét kell szerelni, továbbá a sérülékenyebb holmikat be kell csomagolni, a dobozolásról nem is beszélve. Amennyiben a Visszük.hu szolgáltatását választja, utóbbiakra garantáltan nem lesz gondja. Nem „csupán” gyorsan és megbízhatóan elszállítjuk holmiját akár több ezer kilométerre, de a csomagolást és a bútorok szerelését is ránk bízhatja. Évtizedes tapasztalatunknak, szakértelmünknek és professzionális eszközeinknek köszönhetően a nemzetközi költöztetés a specialitásunknak számít.

Bár a nemzetközi költöztetés kifejezés azt feltételezi, hogy a költözés egyik országból a másikba történik, azonban a mi olvasatunkban egy fuvar, ha nagyobb távra szól, mint 500 kilométer, nemzetközi költöztetésnek számít abban az esetben is, ha közben nem lépünk át országhatárt. Ennek oka, hogy a nagy távolság miatt a kivitelezés és az árazás hasonló akkor is, ha Magyarország egyik végéből a másikba költöztetünk, és akkor is, ha egy közeli, szomszédos országba.

Természetesen, ha arra van szükség, igazán nemzetköziek vagyunk, tehát gond nélkül elköltöztetjük például Prágából Párizsba is.

Ügyfeleink leggyakrabban nyugati irányú fuvarokkal keresnek meg minket, azonban keleti országokba is költöztetünk. Ha megbízható költöztetőket keres megfizethető áron, gondoljon ránk!