Hatalmas választék és remek árak

Toner

Az Onlinetoner webáruházat azért hoztuk létre, hogy a nyomtatással kapcsolatos terméket a lehető legjobb áron és legjobb minőségben kínálhassuk.

A legnépszerűbb és legnevesebb gyártók termékeit kínáljuk, mint például a Toshiba, Philips, Dell, IBM, HP, Ricoh, Oki, Epson vagy Canon, tehát nálunk garantáltan megtalálod, amire szükséged van, legyen bármilyen nyomtatód is. Például több száz különböző Epson toner és tintapatron található a választékunkban, és ez csupán egyetlen márka.

Amennyiben számodra kizárólag a minőség számít, és nem tántorítanak el a magasabb árak, eredeti tonerjeinket ajánljuk figyelmedbe. Az köztudott, hogy a tonerek a lézernyomtatók vagy fénymásolók alkatrészei, azt azonban kevesebben tudják, hogy a toner tulajdonképpen egy elektronikus töltéssel rendelkező por, amelynek két fő alkotóeleme a műanyag és a festék. A színt adó festéket vegyítik a műanyag összetevőkkel, aminek köszönhetően nyomtatáskor megolvad. A tonerpor a tintatartóban található, ami tulajdonképpen egy kis tároló. A nyomtató összegyűjti a szükséges mennyiségű tonert a tárolóból, amit egy forgó, fémből készült henger „hord ki” a papírra. Ennek a megoldásnak a legfőbb előnye a folyékony tintapatronokkal szemben az, hogy a festék nem folyik szét vagy kenődik el, mivel bele tud ivódni bármilyen papírba.

Ha nem tudod, hogy nyomtatódba pontosan milyen toner vagy tintapatron való, az általunk készített, egyszerűen kezelhető tonerkereső segítségedre lesz.

A megrendelt termékeket rövid határidőkkel szállítjuk, és a minőségre minden esetben garanciát vállalunk.