Tegyen a kemény víz ellen!

víztisztító

A víz keménysége a benne feloldott ásványi anyagok mennyiségétől függ. A föld alatti forrásból származó vízbe jellemzően nagy mennyiségű magnéziumsó és kalcium szivárog, és Magyarországon a legtöbb helyen éppen ilyen a víz.

Ez a kemény víz vízkőréteget hoz létre a csövekben, bojlerekben vagy bármilyen, vizet használó háztartási gépben, de nagyon gyakran erre csak akkor derül fény, amikor már valamilyen meghibásodás történik.

Azonban a kemény víz nem csak a mosógépet teheti idő előtt tönkre, de az egészségre is káros lehet. A vízben lévő kalcium és magnézium felhalmozódik a szervezetben, és felborítja a szervezet természetes ásványianyag-egyensúlyát. Fontos megjegyezni, hogy szervetlen magnéziumról és kalciumról van szó, amit az emberi test nem tud maradéktalanul lebontani. Ezek a szervetlen ásványi anyagok lerakódnak a csontokban, különböző szervekben és a keringési rendszerben, és többek között különböző vesebetegségeket vagy csont- és érrendszeri problémákat okozhatnak.

Hogy mindezeket elkerülje, egy vízlágyító berendezés szolgálhat megoldásul. Egy minőségi vízlágyító berendezés észrevétlenül működik, miközben eszközei mellett egészségét is védi a kemény víz káros hatásaitól.

Az Agrovíz a lehető legjobb hely, ahonnan beszerezhet egy ilyen készüléket. A vízkezelés a specialitásunk, ezért vízlágyító mellett kínálunk többek között víztisztító berendezéseket, szűrőket, szivattyúkat és kiegészítő termékeket is. Szakértő munkatársaink az Ön számára ideális eszköz kiválasztásában is segítségére lesznek természetesen. A garanciális beüzemelés és beszerelés mellett a rendszeres karbantartás és javítás is a szolgáltatásaink közé tartozik.