Szórakoztató kikapcsolódás állatbarátoknak

kisallatvasar-kecskemet

A Kecskeméti Kisállatvásár közel 20 éve évente több alkalommal megrendezésre kerül, nincs ez másképp 2019-ben sem.

A vásár márciustól októberig minden hónapban meglátogatható a Szent László körúti vásártéren.

A kecskeméti börze nem csak azoknak ajánlott, akik már eldöntötték, hogy szeretnének valamilyen kisállatot, hanem családoknak, állatkedvelő pároknak is remek kikapcsolódási lehetőség.

Haszon- és hobbiállatok is képviseltetik magukat; a gyerekek legnagyobb örömére akad simogatható kisállat, de vásárolni is bátran lehet. A sokszínű felhozatalban többek között díszmadarakkal, verseny- és díszgalambokkal, halakkal, hüllőkkel, ízeltlábúakkal, rágcsálókkal és még sok más kisállattal találkozhatnak az érdeklődők.A vásárra látogatók információkat és tanácsokat kaphatnak közvetlenül a tenyésztőktől, de biztosan akad jó néhány aranyos és érdekes történet is az állatokról.

A népszerű, havi egyszer megrendezett kecskeméti börze már valódi látványossággá vált, elvégre a Dél-Alföld egyik legnagyobb kisállatpiacáról van szó. Sokszor azokból is vevők, ezáltal újdonsült gazdik lesznek, akik amúgy csak nézelődni jöttek. A vásárlóknak a belépés ingyenes, árusítóknak viszont 1500-3000 Ft a kipakolási terület nagyságától függően. Árusoknak állatorvosi igazolás bemutatása kötelező. Vásárlóként így biztos lehet benne, hogy biztonságos helyről viszi haza új kis kedvencét.

Látogasson el Ön is a kecskeméti börzére az alábbi időpontok valamelyikén: június 22, július 27, augusztus 24, szeptember 28 vagy október 26.