Az önterülő aljzatkiegyenlítés a biztos alap, amire építhet

önterülő aljzatkiegyenlítés

Cégünket, az Epo-trend Kft-t azért hoztuk létre, hogy professzionális, piacvezető megoldást kínáljunk bármilyen kérdésre és problémára, ami a padlókkal kapcsolatban csak felmerülhet.

Jól tudjuk például, hogy az ipari padlók rendkívül nagymértékű terhelésnek vannak kitéve; statikus és dinamikus terhelésnek egyaránt, mivel amellett, hogy jellemzően nagy tömegű tárgyak súlyát kell tartaniuk, többek között különböző járművek és szállítóeszközök mozgási energiája is hat rájuk. Emiatt lényeges a minőségi önterülő aljzatkiegyenlítés kialakítása. Az aljzatkiegyenlítés kiválóan elfedi a kisebb-nagyobb egyenetlenségeket is, de természetesen nem csupán esztétikai okokból van rá szükség, hiszen alapvetően meghatározza, hogy a burkolat milyen minőségben kerülhet a padlózatra.

Az önterülő aljzatkiegyenlítő por formában érkezik meg, és vízzel kell összekeverni a helyszínen.

Fontos tudni róla, hogy különleges adalékok és töltőanyag mellett a keverék gyorskötésű cementet is tartalmaz, emiatt bekeverés után legfeljebb húsz percen belül fel kell használni. Ezt követően a polírozás vagy csiszolás egy-három napon belül kezdődhet meg. A Morfico ipari padlórendszerek a legnépszerűbb termékeink közé tartoznak, és persze nem véletlenül. A könnyű karbantarthatóság és kopásállóság mellett jellemző rájuk a kivételes terhelésállóság is. Cégünk az önterülő aljzatkiegyenlítés mellett foglalkozik többek között betoncsiszolással, gépek kölcsönzésével és technológiánk oktatásával is. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!