Találja meg otthonát Európa kulturális fővárosában

eladó pécsi lakások

Pécs a Dunántúl legnagyobb városa, sőt, egész Magyarországon csak négy nagyobb település létezik: Budapest, Debrecen, Miskolc és Szeged

. Az ország egyik leginkább pezsgő, változatos kultúrájú városáról van szó, ami arról is ismert, hogy 2010-ben elnyerte Európa kulturális fővárosának a címét Essennel és Isztambullal együtt. Ez a rendkívüli elismerés és cím további, óriási fejlesztéseket indított el a városban, számos modern bevásárlóközpont, irodaház és szálloda épült.

Ezen felül Pécs az Élhető Települések nemzetközi versenyén (The LivComAwards) saját kategóriájában második, illetve harmadik helyezést ért el 2007-ben és 2008-ban. A Pécsi Tudományegyetem nemzetközi hírű felsőoktatási intézmény, az országban az egyik legnagyobb, több, mint 21000 diákkal. Ezeket figyelembe véve egy kicsit sem meglepő, hogy a város ingatlanpiaca még az átlagosnál is gyorsabban pörög, pedig a lakások ára itt is rohamosan drágult az elmúlt 10 évben, és egyelőre nincs jele annak, hogy ez megáll vagy jelentősen lelassul a közeljövőben.

Ha a városba költöznénk és egy igazán jó pécsi eladó lakás megvásárlása a célunk, igencsak rajta kell tartanunk a szemünk a kínálaton. Az Ingatlanrobot.hu weboldalon erre lehetőségünk van, továbbá az elérhető szűrők segítségével lehetséges a különböző szempontok szerinti keresés, hogy a hirdetések böngészése minél egyszerűbb és átláthatóbb legyen. Az oldalon beállíthat hirdetésfigyelőt is, hogy egyetlen, Önt érdeklő pécsi eladó lakáshirdetéséről se maradjon le. Álmai otthonát talán már meg is hirdette valaki!