Fehérje rendelés a Fittproteinnel

Optimum Nutrition Gold

A fehérjék elengedhetetlen tápanyagok, többek között az izomépítés alapkövét képezik.

A zsírokkal és a szénhidrátokkal szemben a fehérjék nem emelik meg a vércukorszintet, ezért fontos szerepet játszanak a szénhidrát- és zsír-anyagcsere szabályozásában, ezáltal a testsúly megtartásában is.

A mindennapos étkezéssel húsokon, halon, magvakon, hüvelyeseken keresztül visszük be a szükséges mennyiséget, azonban ha izomtömeget szeretnénk növelni, akkor a proteinbevitelt is növelni kell. Ebben segítenek a táplálékkiegészítő fehérjeporok. A fehérjeporok többnyire tejből (tejsavóból) készülnek, de vannak marhafehérjéből és növényifehérjéből készült étrendkiegészítők is.

A Fittprotein.hu webáruházból lehetséges szinte bármilyen fehérje rendelés.

Külön kategóriákba szedtük a porokat aszerint, hogy miből készülnek, így könnyedén megtalálod a Neked legmegfelelőbbet. Mindegyik fajta fehérjepor elérhető különböző finomabbnál finomabb ízekben. Népszerű ízek a csokoládé, a vanília és a banán, de málnás, cseresznyés, tiramisus, de még mézeskalács ízű italport is találsz. Sokan nem tudják a különbséget a „whey” és „mass” feliratú turmixok között és tévesen nem a megfelelőt választja.

A whey fehérjék tiszta tejsavófehérjék, amik inkább fogyókúrázóknak javasoltak. A mass porok pedigtömegnövelők, mivel a fehérje mellett nagy mennyiségben van bennük cukor vagy valamilyen szénhidrát.

Fehérje rendeléshez látogass el a Fittprotein.hu-ra!