Bérelj saját VPS-t, virtuális szervert

rackforest VPS szerver

A VPS – azaz Virtual Private Server – nagy teljesítményű szerveren működő önálló egységek, rendszere.

Mivel a mai szerverek nagy teljesítményük miatt a futási idejük nagyrészét kihasználatlanul töltik, ezért jött létre a VPS.

A VPS szolgáltatás lényege tehát, hogy a nagy kapacitású fizikai szervergépeket több kisebb, elkülönített erőforrásokkal rendelkező virtuális szerverre osztják fel. Bár fizikailag nem állnak külön, mind teljesítményben, mind memóriában és tárhelyben biztosítják ugyanazt, mint a különálló szerverek. Felesleges beruházás helyett bérelj saját szervert!

A Rackforest VPS bérlés csomagjai rendkívül kedvezőek.

A csomagokhoz rendelhetsz extra tárhelyet, memóriát, adatforgalmat és processzor magot is. Az adataidhoz senki nem fér hozzá, csakúgy, mint egy dedikált szerver esetében. A karbantartás sem a te feladatod, viszont a virtuális szerveren saját operációs rendszert futtathatsz, aminek frissítése a Te hatásköröd marad.

Szervered rugalmasan és könnyedén testreszabható, ugyanis ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk az ügyfélportálunkon keresztül arra, hogy maguk tudják konfigurálni gépeiket.

A Rackforestnél 5 napig ingyen kipróbálhatod a VPS szerver bérlést és saját tapasztalataid által győződhetsz meg az általunk biztosított minőségi szolgáltatásról.