Takarítson hatékonyan!

takarítógép kölcsönzés

A piszkos szőnyeg nem csupán a szemet bántja, de negatív egészségügyi hatásokkal is járhat. A legnagyobb gondot nem is az egyszerű házipor jelenti, hanem a szabad szemmel láthatatlan poratkák.

Ezek az élősködő állatok jellemzően a szőnyegek mélyén élnek, és lehullott, emberi hámsejtekkel táplálkoznak, amiből rengeteget találhatnak a szőnyegek mellett az olyan kárpitozott bútorokban is, mint a fotelek, ágymatracok vagy ülőgarnitúrák. A közhiedelemmel ellentétben ők a porallergia legfőbb okozói.

Igaz ugyan, hogy rendkívül nehéz tőlük teljesen megszabadulni, azonban szakszerű takarítással sokat tehetünk ellenük.

Mindenekelőtt érdemes megjegyezni, hogy a takarítást felülről kell kezdeni, hogy a por ne hulljon vissza, tehát a szekrények teteje, illetve a magas polcok legyenek az elsők. A portörlésnél jóval nagyobb kihívást jelentenek a textil felületek. A foltokra megvannak a régi házi praktikák, mint például a sörrel, vagy forralt tejjel történő dörzsölés, azonban ezek gyakran egyáltalán nem működnek.

A porszívózás remekül eltűnteti a látható por nagy részét, azonban a szálak mélyén található szennyeződések, illetve poratkák ellen keveset ér. Az igazi megoldást egy professzionális takarítógép jelenti, ami meleg, tisztítószeres vizet fecskendez, mélyen a szövetek szálai közé, majd erős szívófejével összegyűjti az elhasznált, piszkos vizet egy külön tartályba. Egy ilyen eszköz a foltokat is könnyedén eltávolítja, viszont hátránya, hogy ára igen magas, még használtan is.

Egy ilyen gép megvásárlása százezres tételt jelent, ami miatt a legtöbb családnak egyszerűen nem éri meg, legyen bármennyire hasznos is.

A legjobb megoldás tehát a takarítógép bérlés lehet. Így nem csupán a vételárral nem kell számolni, de az esetleges, költséges javításokról sem, sőt, a tárolása sem okoz gondot. Amennyiben minket választ, mi kaució nélkül, ingyen házhoz visszük a készüléket, beüzemeljük azt, majd érte is megyünk a használatot követően. Nálunk a szőnyegtisztítógép kölcsönzés történhet egyetlen napra is, de akár némileg hosszabb időre is.

A kedvező feltételek mellett rendkívül alacsony árakat is kínálunk. Gépeink, a remek minőségű, német Kärcher Puzzi 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító gépek padlófejjel és textiltisztító fejjel is rendelkeznek, aminek köszönhetően változatos felületek takarítására használhatóak, például az autó belterét is tisztává varázsolják könnyedén.