Ha Balaton, akkor Balatonfüred!

Balatonfüred szállás

Az idei nyaralásakor fedezze fel a magyar tengert, és annak legnépszerűbb városát, Balatonfüredet!

Számos városra jellemző, hogy csupán a főszezon idején zajlik ott az élet, azonban Balatonfüred arról is ismert, hogy egy egész évben pezsgő, szórakoztató város. Minden évszakban zajlanak remek kulturális programok és közéleti rendezvények, az élet sohasem áll meg. Különösen érdemes Balatonfüredre látogatni július végén, ugyanis hagyományosan 26-án, Anna napján kerül évről évre megrendezésre az Anna-bál. Mindenképp meg kell még említeni a szintén minden évben megrendezett balatonfüredi Borheteket is.

Természetesen Balatonfüred szállás, apartman terén sem szégyenkezhet. Figyelmébe ajánljuk a Pe-Ki Lux Apartmant például. Igen, hogy nem közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el, de ezzel együtt is érdemes minket választani. Lássuk is, hogy miért! Apartmanunktól mindössze tíz percnyi sétára, azaz nyolcszáz méterre található a nevezetes Füred Kemping, emellett a görög falu is igen közel van, illetve az Annagora Aquapark is.

A tó partja sincs túlságosan messze, hiszen Siófokon járva vétek lenne kihagyni a híres Tagore sétányon való sétát, hiszen a Tagore sétány vitathatatlanul a Balaton-part egyik ékessége. A gyönyörű gyalogút a természet csodáin kívül is számtalan látnivalót kínál, miközben a hangulatos éttermek, bárok és szuvenírboltok váltják egymást.Az aktív pihenés kedvelői sem maradnak remek programok nélkül, hiszen az Extrém Kalandpark várja a kalandra vágyókat, emellett a Koloska-völgyi vadaspark vagy a Tamás-hegy ideális túrázásra.

A Pe-Ki Lux balatonfüredi apartman tökéletes kipihenni a fáradalmakat, mivel a szálláshely rendkívül kényelmes boxspring ággyal, illetve nyugalmat és harmóniát sugárzó bútorokkal várja a pihenni vágyókat.

Ha az időjárás rosszra fordulna, akkor sem fog unatkozni, erről a korlátlan Wi-Fi, HBO Go szolgáltatás, laptop, könyvek és újságok gondoskodnak. Még akár főzésre is van lehetőség a konyhasarok részben. Az épület közvetlen közelében található kerékpárút, és amennyiben biciklivel érkezik, annak biztonságos elhelyezése is megoldott.