Fektesse vagyonát ingatlanba!

ingatlan befektetés

Ingatlanba fektetni kockázatmentesen, hitel nélkül? A Four Generations Property-vel lehetséges! Olyan konstrukciót kínálunk, mellyel magas hozamra tehet szert.

Egy befektetésnél három fő szempontot szokás figyelembe venni: a várható hozamot, a kockázatot és a likviditást. A Four Generations Property által kínált befektetési lehetőség mindhárom szempontból előnyös. Lássuk, miért. Ha pénzét részvényekbe, kötvényekbe, bankbetétekbe fekteti, számolnia kell azzal a kockázattal, hogy a vagyona akár jócskán veszíthet az értékéből. Ingatlanokra viszont mindig szükség lesz, mindig lesz rájuk kereslet akár lakhatási, akár üzleti célból. Gazdasági krízisek, extrém pénzromlás esetén csak a materiális eszközökbe fektetetett pénz képes megtartani az értékét.

A befektetési ingatlan tehát védve van az inflációtól.

Cégünk olyan ingatlan befektetési konstrukciót kínál, amellyel a tőzsdéhez hasonló extra hozamot érhet el az arra jellemző kockázatok nélkül.

Ehhez az egyébként szükséges tőke mindössze 20%-át kell egyösszegben kifizetnie, ezt követően havi fix járadék fizetendő. Ezzel a módszerrel a fennmaradó tőke (80%) likvid marad, szabadon használható. A befektetési ingatlan a 20% kezdőtőke elhelyezése után azonnal az Ön 1/1-es tulajdonába kerül.

A Four Generations Property vállalja a haszon realizálásához szükséges teljeskörű munkát, adminisztrációt és az ingatlankezelést.

Levesszük a terhet a válláról – Önnek nem kell sem időt, sem energiát fordítani az ingatlan menedzselésére, a vele kapcsolatos ügyek intézésére. Befektetési ingatlan kínálatunk folyamatosan megújul, illetve bővül, így az Ön igényeinek megfelelő ingatlant tudjuk prezentálni. Egyedi elképzeléseit is meghallgatjuk, az Ön által megadott paraméterek és szempontok szerint szűrjük a rendelkezésre álló ingatlanokat. A tulajdonlást eredményező szerződéskötés teljes körű ügyvédi és földhivatali ügyintézés mellett zajlik. Ne feledje: egy befektetési ingatlan minden helyzetben biztos támaszt jelent. Forduljon bátran a Four Generations Property megbízható szakértő csapatához!