Idén a Balatoné a főszerep!

kiadó szállás siófok

Idén nyáron – a pandémia enyhülésével és a veszélyhelyzet elmúlásával – előre láthatóan a belföldi turizmus fog fellendülni.

Ha Ti is az országhatáron belül tervezitek a nyaralást, a Balatont nem lehet kihagyni!

A Déli-part legnépszerűbb városa Siófok, ahova akár családdal, párral vagy baráti társasággal is érdemes ellátogatni. A balatoni látkép, a fürdőzés, a ragyogó naplementék már önmagukban is hatalmas vonzerővel bírnak, de a város ennél sokkal többet is kínál. Íme néhány látnivaló, amiket meglátogathattok.

– Víztorony: Siófok emblematikus tornya, mely a főtéren helyezkedik el, csodás kilátást tartogat. A 45 méter magas torony különlegessége a forgó kávézó és bár rész, ahol egyhelyben ülve, egy finom ital mellett élvezhető a teljes körpanoráma.

– Ásvány Múzeum: Ha téged is elvarázsolnak a természet alkotta csillogó, misztikus kövecskék, az Ásvány Múzeumot mindenképp nézd meg! A múzeum kis területe ellenére gazdag gyűjteménnyel rendelkezik, amin gyerekek és felnőttek is elámulnak.

– Petőfi sétány: Aki a pezsgő éjszakai életet keresi, annak érdemes végigmennie a sétányon. Lüktető zene, klubok és koktélbárok váltják egymást, de ízletes ételeket is lehet fogyasztani.

– Bella Állatpark: Gyerekekkel szinte kötelező program a siófoki Bella Állatpark, ahol állatsimogató is várja a kisebbeket. Lovaglásra, tevegelésre is van lehetőség, de buborékfoci és ugrálóvár is megtalálható a parkban, így garantált a felhőtlen szórakozás.

A program már megvan, de ötleted sincs, hogyan találj megfelelő szállást? Ha családdal vagy barátokkal érkeznétek Siófokra, jobban megéri hotel helyett apartmant bérelnetek.

Kiadó apartman Siófokon akad ugyan jó néhány, de ha felújított szállást keresel csendes környezetben, a Nagy Apartmant ajánljuk. A szállás nincs messze a városközponttól, de nyugodt, kertvárosi környéken található. A klimatizált apartmanban 3 szoba, egy konyha, 2 fürdő és 2 wc található, mely összesen 7 fő számára nyújt kényelmes szállás lehetőséget. Fedett teraszról nézhetitek a naplementét, a ház mögött pedig kert, napozóterasz, grillezési lehetőség, trambulin is várja a vendégeket.

A Nagy Apartman egész évben foglalható – akár kisgyerekes családoknak is ideális.