Minőségi kidolgozású urnasírkövek a Sírkőmester jóvoltából

urnasírkő

Vállaljuk igényes, időtálló sírkövek, urnasírkövek készítését Budapesten, Pest megyében és az ország teljes területén.

30 éves tapasztalattal rendelkezünk a temetkezésben, így szaktudásunkkal, temető-specifikus ismereteinkkel és empátiával állunk a gyászolók rendelkezésére ebben a nehéz időszakban.

Ha az elhunyt vagy hozzátartozói nem koporsós temetést választottak, hanem a hamvasztás mellett döntöttek, lehetőség van ugyanolyan szép és minőségi urna sírkő készítésére, mint egy szimpla vagy dupla sírkő. A különbség mindössze a méret; az urnasírok sokkal kisebbek.

Hamvasztásos temetések alkalmával vagy urnafalba, vagy a temetők urnás parcelláiban kerül elhelyezésre az urna. Utóbbi esetében a földbe ásott urnasír fölé kerül a kisméretű urnasírkő. Az urnasírkő ugyanolyan kialakítású, mint a hagyományos síremlékek, mind alapanyaga, mind formája megegyező. Készülhet gránitból, márványból, mészkőből vagy műkőből. A klasszikus formák és színek mellett egyedi kéréseknek is eleget teszünk. Aki valamilyen különleges formát szeretne készíttetni, annak a mészkő és a márvány a legoptimálisabb választás, ugyanis ezek puha, könnyen formálható anyagok. További előnyük, hogy gyorsan lehet velük dolgozni, így a munkadíj is alacsonyabb lesz.

Az egyediségre való törekvéskor a legtöbb lehetőséget a fejkő adja. Ez az a része a sírkőnek, ahol az elhunyt neve, születésének és halálának időpontja szerepel. A fejkő formája, mintája, díszítése teljesen személyre szabható. A fedlapok is lehetnek változatosak, itt is lehetősége van egyedi minták, feliratok megrendelésére.

Szintén rendkívül szépen kidolgozottak, esztétikusak az urnakripták, melyek előnye, hogy az urnák a föld felett helyezkednek el.

Ezáltal közelebb érezheti elhunyt szerettét, ami segíti a lelki megnyugvást. Az urnakriptába általában 4 urna fér, de kérhető 2 urnás változat is. Az urnakriptának nincs fejköve, hanem a fedlapra kerül az elhunyt neve és adatai, valamint a tetszőleges minta, idézet stb.

A Sírkő mester családi vállalkozásként 3 évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szakmában, így bátran fordulhat hozzánk bármilyen egyedi igénnyel is!