Teljes kikapcsolódás és gasztro élmények Zamárdiban

pizza rendelés

Fedezd fel a Balaton déli partjának csodálatos helyeit! Zamárdit nem csupán a fesztiválszezonban érdemes meglátogatnod.

Családok, baráti társaságok, romantikára vágyó párok számára egyaránt tartogat izgalmas vagy épp pihentető programokat.

Egész nap a Balatonban fürdeni, napozni, olvasni a parton, sétálni és gyönyörködi a naplementében… ugye jól hangzik? Rossz idő esetén wellness fürdőben áztatni magad, masszíroztatni, szaunázni? Megteheted Zamárdiban is! Ugyanakkor, ha inkább az aktív pihenés rajongója vagy, lehetőséged van gokartozásra,túrázásra akár kerékpárral vagy gyalog, továbbá a Zamárdi Kalandpark isszórakoztató és izgalmas egész napos program mindgyerekek, mindfelnőttek számára.

A kikapcsolódáshoz mindig hozzátartozik a gasztronómia is, hiszen mindenki szeret finom ételeket enni. Üdülés alatt a legjobb, hogy nem magatoknak kell kitalálni mi legyen az ebéd vagy vacsora, nem kell főznötök sem,csupán kerestek egy szimpatikus helyet és megrendelitek az ételt. Zamárdiban bőséges az étterem kínálat, akadnak part menti büfék, elegáns éttermek, magyaros csárdák, ám ha nem akarsz kimozdulni, zsúfolt étteremben várakozni, rendeld nyugodtan a szállásodra a vacsorát! Ha épp egy házibuliban veszel részt és megéhezett a banda, a pizza rendelés Zamárdiban szintén szuper megoldás, elvégre a pizzát mindenki szereti, és olyat választotok, amilyet csak szeretnétek.

A Pizza Zamárdi ízletes pizzái valódi fatüzeléses kemencében készülnek, így a tészta tökéletesen ropogósra sül. Feltét variációink minden ízlést kielégítenek a hagyományos, egyszerűbb pizzáktól a prémium különlegességekig. Kóstold meg isteni PulledPork pizzánkat vörös coleslaw-val, a sokhúsos Hústorony pizzánkat, vagy harapj bele az eredeti olasz szalámival és bivaly mozzarellával megpakolt Salame Milanóba! Természetesen a vegetáriánusok sem maradhatnak éhen, étlapunkon több húsmentes pizzát is találtok.

A pizza rendelés Zamárdi területén ingyenes kiszállítással történik, Szántódra, Balatonföldvárra és Balatonendrédre pedig minimális szállítási díjjal.