Fix rácsok, védelem a betörések ellen

Annak ellenére, hogy a betörések száma évről évre csökkenő tendenciát mutat, még mindig jelentős részét teszik ki a vagyon ellen elkövetett bűncselekményeknek.

A besurranók az ablakok betörése, vagy a klasszikus zárfeltörés mellett újabb, kifinomultabb módokat is alkalmaznak. A biztosítók statisztikáiból az derül ki, hogy leggyakrabban arany vagy ezüst ékszereket, készpénzt, szerszámokat, értékes műszaki cikkeket (telefonok, kamerák, tabletek, laptopok, TV-k) és alkoholos italokat lopnak el, de a sportszerek vagy horgászfelszerelések eltulajdonítása sem ritka.

Amennyiben értékeit és otthonát biztonságban szeretné tudni, számos lehetősége van. Egy riasztó vagy mozgásérzékelős lámpák beszerzése is remek ötlet, azonban mindenképpen meg kell említenünk a mechanikus védelmet is. Ilyenek például a fix rácsok. A fix rácsok betörési szempontok szerint készült biztonsági rácsok, amik családi házak ajtói és ablakai mellett hátsó teraszait és erkélyeit védik, de használhatóak bankok, raktárok, kirakatok, üzletek, áruházak és egyéb intézmények külső védelmére is. A fix rácsok anyaga a rendkívül masszív 8mm köracél, vagy 12 x 12 mm négyzetacél, és kialakításuknak köszönhetően védenek a feszítés és kiemelés ellen is.

A Pető Védelem Kft. vállalja kiváló minőségű fix rácsok készítését és szerelését is.

A rácsokat alapozzuk majd a kívánt színre festjük. Cégünk közel húsz éve, 2002 óta foglalkozik lakatosipari termékek gyártásával, szerelésével és értékesítésével, azonban már jóval több, mint két évtizednyi tapasztalat áll mögöttünk. Fix rácsok mellett kínálunk még detektív rácsokat, ollós rácsokat és belső védőrácsokat, de ipari kapuk, úszókapuk, kemencék és garázsmegoldások kapcsán is bátran fordulhat hozzánk.

Termékeinkre hosszútávú garanciát vállalunk, és nálunk a felmérés díjtalan. Magánszemélyek mellett viszonteladóknak és szerelőknek is értékesítünk, forduljon hozzánk bizalommal!