Beépített WC tartály javítása

beépített wc tartály

Jellemzően egy ház vízvezetékéhez vagy csatornájához fűződő problémák többsége különböző dugulásokat jelent, azonban ami képes elromlani, az előbb-utóbb el is romlik, ahogy a régi mondás is tartja.

Ez alól a WC tartálya sem kivétel. A leggyakoribb hibák közé tartozik a töltőszelep vagy a leeresztő szelep meghibásodása, amit vízkő, a gumitömítés sérülése vagy szennyeződés okoz. A nyomópanel, esetleg a vezérlő alkatrészeinek sérülése sem számít ritkaságnak. A meghibásodások gyakran olyan hibajelenségekkel járnak, mint a folyamatos víztöltés a tartályba, ami a csészébe folyik, vagy hogy nem áll el a vízvétel a szelepen. A halk,időnként megszűnő, csepegő hang, vagy a nyomópanel meghibásodása szintén gyakori tünet. Bármelyik is fordul elő, talán mondani sem kell, hogy rendkívül kellemetlenek, a feleslegesen elfolyó vízről nem is beszélve, ezért mielőbbi megoldást igényelnek.

Hívjon minket minél előbb, mivel vízvezeték szerelő gyors-szolgálatunk vállalja a beépített WC tartály szakszerű javítását Budapest teljes területén. A falba épített WC tartály belső szerkezete gyakorlatilag megegyezik a falon kívülre szerelt társával, csupán az esztétikum kedvéért van beépítve, így nincs szem előtt. A beépített WC tartály egy szerelő kerettel van a fal síkja mögé szerelve, és az egyetlen említésre méltó különbség, hogy a vízleeresztő gomb egy sík panelen található, többnyire egy két egységből álló nyomólap formájában. Gyakran szabályozható az öblítővíz mennyisége is, választható víztakarékos és teljes öblítés is.

Beépített WC tartály a tartókeretnek köszönhetően könnyűszerkezetes falba is beépíthető, a szerelőkeret emellett a WC csésze rögzítő elemet is tartalmazza. Jellemző még a tartósság, az alkatrészek folyamatos utánpótlása, a start-stop funkció szabályozhatósága és a víztakarékosság. A tartály belseje szigetelt, így védett a páralecsapódás ellen.

Beépített WC tartályok szerelése mellett elzárók, sarokszelepek és csaptelepek cseréjét is ránk bízhatja Budapesten, rövid határidővel méghozzá.