Kényeztető gyógymasszázs Veszprémben

Mozgásszervi panaszok, hátfájás, letapadt izmok és túlhajszoltság kezelésére az egyik legjobb módszer a masszázs. Napjainkban ezek a problémák az emberek jelentős részét érintik, hiszen az ülőmunka és a stresszes életmód nagyban hozzájárulnak a panaszok kialakulásához.

A gyógymasszázs a testnek és a léleknek is egyaránt jót tesz. Alapjait a svédmasszázs fogásai adják, melyet modernebb fogásokkal egészítenek ki. A módszer a nyak, hát, lábak, karok vagy akár az egész test izmainak átmasszírozására irányul. Lazítja az izmokat, csökkenti a hát- és gerincfájdalmakat, fokozza az anyagcsere folyamatokat. Helyi vérbőséget okozva javítja a vérkeringést, a nyirokrendszer állapotát, a bőr rugalmasságát, csökkenti a stressz és szorongás okozta hatásokat. Orvosolhatja a krónikus fáradtság érzését, továbbá segíthet akár fejfájás vagy menstruációs görcsök megszüntetésében is.

Annak ellenére, hogy a gyógymasszázst nem orvos végzi, a masszázsterápia számos egészségügyi problémát képes megszüntetni vagy enyhíteni. A fizikai gyógyuláson kívül a lelki feltöltődést is elérhetjük a rendszeres masszázzsal. 30-60 perc egy gyógymasszőr kezei alatt és szinte újjászületünk. Bár ez a típusú masszázs a keletiekkel ellentétben nem a lélekre hat elsőként, mégis felfrissíti a testet és a lelket is. Sokkal kiegyensúlyozottabbá válunk, fájdalommentesen, friss ízületekkel és izomzattal kelhetünk fel a masszázsasztalról. Ez egy olyan komplex élmény és érzés, amit kár lenne kihagyni!

Vannak azonban olyan kizáró okok, amelyek fennállása esetén sajnos nem javasolt a masszázs. Ilyenek például a daganatos megbetegedések, akut gyulladások, láz, fertőző betegségek, vérzékenység, hámhiányos bőr, alkoholos vagy bódult állapot. A terhesség alapvetően nem kizáró ok, ám egyes időszakok és testtájak kerülendők.

Ha Ön is szeretné átélni a masszázs okozta élményt, a felszabadultság és megkönnyebbültség érzését, a gyógymasszázs Veszprém városában a Betekints Hotelben érhető el. Kapuvári Virág gyógymasszőr szeretettel várja régi és új vendégeit!