Takarítógép bérlés akár hosszútávon is

Válassza a makulátlan tisztaságot otthonában, üzletében vagy cége telephelyén is! A CleanCare-nél bármilyen felületre alkalmas ipari takarítógép, súrológép, kárpittisztítógép megtalálható és kölcsönözhető.

A takarítógép bérlés gazdaságos, kényelmes megoldás, amennyiben nem szeretne százezreket költeni egy komolyabb gépre. Takarítógép bérlés esetén meghibásodáskor nem kell Önnek bajlódnia azzal, hogy szervízt keres, alkatrész után kutat, egyszerűen csak szól a CleanCare-nek és ránk bízhatja a megoldást.

Bérelhető takarító gépeink használhatók nagy teljesítményű porszívóként a száraz szennyeződések eltávolítására, nedves üzemmódban pedig víz alapú folyadékok felszívására.

A készülékek használhatók szőnyegek, kárpitozott bútorok, szilárd padlózatok tisztításához egyaránt. A különleges vízszűrős technológiának köszönhetően a gép kiszűri a porszemcséket, akár a poratkákat is, amire egy hagyományos porszívó nem lenne képes. A felszívott port vízen, speciális vízszűrőn áramoltatja át, ezáltal az összes szennyeződés a víztartályba kerül. Így az allergiát okozó poratkák, poratka ürülék és más részecskék a levegőbe nem kerülnek vissza. A készülékből tehát egyáltalán nem távozik por, mint a hagyományos porszívókból. Vizestakarítás üzemmódban a kispriccelttisztítószersegítségévelkárpitok, szilárd padlók és ablakok is tisztíthatók. A CleanCare napi, heti, havi vagy hosszú távú takarítógép bérlést is kínál. Gépeink között van úgynevezett gyalogos, illetve ráülve kormányozható típus is.