Fájdalommentes fogászat Győrben

Dentys fogászat

Megbízható fogászatot keres Győrben? A Dentys fogorvosai örömmel állnak rendelkezésére fogproblémák esetén, valamint esztétikai kezelések, fogpótlások, szájsebészeti beavatkozások terén is.

Tudjuk, hogy a legtöbben csak akkor mennek fogorvoshoz, amikor már baj van. Javasoljuk azonban, hogy félévente jöjjön el egy ellenőrzésre, hogy a szájüreg és a fogak egészségét nyomon tudja követni. Ezáltal megelőzhetők a komolyabb problémák, beavatkozások, hiszen időben észrevesszük, ha valahol például elindult a szuvasodás. Régi beidegződés a fogorvostól való félelem–rendelőnk ezt próbálja feledtetni pácienseivel. Már az időpontkéréstől kezdve garantáljuk az udvarias, empatikus hozzáállást. Fogorvos csapatunk a fogászat, fogesztétika, szájsebészet, szájhigiénia és arcesztétika specialistáiból áll össze, akik több éves tapasztalattal, rutinnal és tudással rendelkeznek.

A Dentys-nél mindig fájdalommentes kezelésre törekszünk, munkánkra és a beültetett implantátumokra pedig garanciát vállalunk.

A kiemelkedő szakértelem mellé csúcstechnológia párosul; rendelőnkben a legmodernebb eszközökkel dolgozunk. Azonnal tudunk panoráma- és digitális röntgenfelvételt készíteni, így rögtön, helyben elemezni is tudjuk a képet. A röntgenképet elektronikusan megkapja páciensünk is, továbbá a szükséges és a már elvégzett kezelésekről is összefoglalót adunk. Ha velünk minket választ, részletes kezeléstervet tartalmazó árajánlatunkkal nem érhetik meglepetések.

Győri fogorvosi rendelőnk modern, de közel sem rideg! Megőriztük a családias, nyugodt légkört, amit pácienseink is megéreznek.