Tisztítás és fertőtlenítés egyetlen géppel

expressz-takarítógép-logó

Egy poros otthonra nem csupán ránézni rossz, hanem egészségünknek sem tesz jót.

Kevéssé ismert tény, de a porallergiát a bútorok szöveteiben, szőnyegekben élő poratkák okozzák, még ha közvetetten is.  Épp itt az ideje, hogy ne csak a makacs foltokkal és a kosszal, de a poratkákkal is leszámoljon egyszer és mindenkorra! Ehhez természetesen nem kell kézzel végigsikálnia az egész lakást, létezik sokkal gyorsabb, kényelmesebb és persze hatékonyabb módszer is. Ez nem más, mint a takarítógép kölcsönzés Budapest bármelyik kerületében. Egy ilyen ipari minőségű, megbízható Kärcher gép megvásárlása valóságos vagyon, ráadásul meglehetősen felesleges is, kivéve, ha nem szándékozik naponta nagytakarítást végezni. Számos, különböző felületet tisztíthat meg otthonában egyetlen géppel: matracokat, ülőgarnitúrákat, szőnyegeket, de még az autókárpitokat is.

A takarítógép meleg, tisztítószeres vizet fecskendez a szálak közé, majd a piszkos vizet nagyerejű szívófejével összegyűjti, és azt külön tartályban tárolja.

Ennek köszönhetően nem csupán a száradás lesz gyors, de a súrolással ellentétben a különböző felületekkel is kíméletes. A takarítógép kölcsönzés Budapesten abban az esetben különösen előnyös, ha a lakásban él házikedvenc vagy kisgyerek, ugyanis a készülék nem csupán tisztít, hanem fertőtlenít is.