Minőségi takarítás a Korrekt Takarítástól

lakástakarítás

Amennyiben huzamosabb időt tölt külföldön és nem szeretne arra visszatérni, hogy ez idő alatt otthona elhanyagolt lett és belepte a por és a pókháló, egy takarítónő munkája aranyat ér.

A takarítás rendkívül időigényes, így ha lakása tisztaságát profikra bízza, azzal rengeteg időt spórolhat meg akkor is, ha Ön a munkája miatt nagyon elfoglalt és szabadideje korlátozott.

Ha lakástakarítás Budapesten, akkor Korrekt Takarítás! Cégünk kizárólag tapasztalt és megbízható takarítókat alkalmaz, akikkel a kezdeti bizalom kialakulását segítheti az erkölcsi bizonyítvány és a munkaszerződés is. Rendszeres takarítás mellett természetesen vállalunk alkalmi takarítást is, ami például rendezvények, lakásfelújítás vagy házibuli után vagy nagyobb ünnepségek előtt jön igazán jól. Munkánk minőségére büszkék vagyunk, a nagytakarítás szolgáltatásunkra például garanciát is vállalunk, tehát ha Ön bármilyen hiányosságot vagy hibát talál, azt ingyen korrigáljuk.

Nem csupán lakását, de garázsát is kitakarítjuk, továbbá ellátjuk a házkörüli teendőket, mint például a fűnyírás vagy a lehullott levelek összeszedése. Kültéri burkolatait is ragyogóan tisztává varázsoljuk nagynyomású ipari gép segítségével.

A lakástakarítás Budapesten kérhető cégünktől Bio takarítás szolgáltatással.

Ilyenkor kizárólag természetes eredetű, 100%-ban lebomló öko tisztítószereket használunk. Ez nem csak környezetkímélő, de a megszokott vegyszerszag helyett kellemes illatokat hagy maga után. Fontos tudni, hogy a Bio takarítás igénybevétele előtt korábban kell időpontot kérni, mint egyébként.