Tökéletes tisztaság egyetlen géppel

karcher

Nem kell a hosszú és fárasztó kézi súrolással bajlódnia nagytakarításokkor, sőt, még a porszívóra sincs szükség, ugyanis egyetlen géppel tisztíthat és atkátlaníthat.

Kevéssé ismert tény, hogy nem a házipor, hanem szőnyegek, kárpitok mélyén élő atkák a felelősek a porallergia kialakulásáért, azonban a megszokott módszerek, például a porszívózás általában nem képes megszabadítani tőlük.  A megoldás egy ipari minőségű szőnyeg és kárpittisztító gép, azonban egy ilyen gép megvásárlása komoly kiadást jelent a háztartások többségének, ráadásul sehol sem jellemző a mindennapos nagytakarítás. Az igazán ésszerű megoldás a takarítógép kölcsönzés Budapest összes kerületében.

A géphez adunk szőnyeg és kárpittisztítófejet is, így szőnyegei, ágybetétei, ágymatracai és ülőgarnitúrái is tökéletesen tisztán ragyognak majd, de autója belsejében is használhatja.

A gép nem csupán tisztít, hanem fertőtlenít is, tehát házikedvencek és kisgyerekek mellé különösen ajánlott a használata.

A takarítógép vizes tisztítást végez, viszont használata után a felületek száradása csupán néhány óra a nagy szívóerőnek köszönhetően.

A takarítógép kölcsönzés Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítással történik, ráadásul nálunk kaució sincs. A gép nagy teljesítményű, emellett könnyen irányítható és kezelhető, használata után már nem akar mással nagytakarításba kezdeni.