Selymes, puha hosszúhaj azonnal

póthaj

Mindig is gyönyörű, egészséges, hosszú hajról álmodtál? Most itt a lehetőség!

Az OxY meseszép damilos vagy csatos póthajait egyszerűen felhelyezheted saját frizurád alá. Szinte láthatatlan, hogy nem a saját hajad, hiszen az tökéletesen fedi a csatot, így egyáltalán nem észrevehető, hogy póthajat viselsz. A sima, selymes, ápoltságot és természetes szépséget sugárzó OxY póthajakkal bármikor feldobhatod a külsőd, a tincseket ráadásul kedvedre formázhatod, de még festheted is.

Az OxYExtensions szupergyors megoldást kínál a fájdalommentes, károsodás nélküli hajhosszabbításra.

A tincsek 100%-ban természetes, kezeletlen emberi hajból készülnek,többféle színben, sűrűségben és hosszban állnak rendelkezésedre. Koromfekete, természetes fekete, kávébarna, csokoládé, gesztenye, hamvas szőke, aranyszőke, platina szőke fürtök közül választhatsz. Ha szexi copfra vágysz, nézd meg lófarok póthajainkat. Ha túl rövid a saját hajad, vagy sosem sikerül szépen összefogni, a pótcopfokat neked találták ki. A lófarkat szintén saját magadnak is fel tudod tenni, hiszen nagyon könnyű a használata. Sikkes, elegáns és szexi külsőt kölcsönöz, de hétköznapra is tökéletes választás.

Prémium csatos póthajaink luxusminőségű, tartós, egyenletes vastagságú szálakból állnak a haj tövétől az aljáig.

Garantáltan nem hullik, nem csomósodik. Kiváló minőségének köszönhetően évekig csillogó, gyönyörű marad. A szintén elsőrangú, kényelmes, polimerbevonatú csatok által a póthaj egész nap a helyén marad. Nem kell igazgatnod, bajlódnod vele, csupán reggel felteszed, este leveszed. Az OxYExtensions-szel akár már holnap új frizurád lehet! Tündökölj álomszép új hajzuhatagoddal! Szerezd be nálunk póthajadat, látogass el weboldalunkra: https://www.oxyextensions.hu/