Kellemes meleg barátságos áron

hőtárolós villanykályha

Még azelőtt érdemes eldöntenünk, hogy régi fűtési rendszerünk továbbra is kielégíti e igényeinket, mielőtt beköszöntenek az igazán hideg hónapok.

Amennyiben a váltás mellett döntünk, a fűtési módszer kiválasztása a következő lépés. A legtöbben a jól bevált vegyestüzelésű kazánt vagy gázkonvektort  választanak, azonban az elektromos fűtésnek is számos előnye van.

Egy modern hőtárolós villanykályha például gazdaságos és megbízható módja a ház kellemes melegen tartásának.

A gázzal ellentétben beszerelése közel sem jár akkora költségekkel és kellemetlenségekkel. Érdemes minden helyiségbe tenni egyet-egyet, viszonylagos kis méretük miatt nem lesznek útban a szobában. Gazdaságosságukat tovább növeli a tény, hogy képesek az olcsóbb éjszakai áramról is üzemelni, viszont fontos tudni, hogy teljesítményük jellemzően meghaladja a háztartás többi elektromos berendezését, ezért érdemes a beszerelés előtt kikérni egy regisztrált  villanyszerelő vagy áramszolgáltatónk álláspontját a lehetőségeinkről.

Szabályzójuk fokozatok nélküli, ennek köszönhetően igen pontosan beállítható a kívánt hőmérséklet. A hőtárolós villanykályhák nevüket adó tulajdonságukat a bennük található, különleges formájú és kiváló hőtároló képességgel rendelkező tégláknak köszönhetik. Minden egyes, nálunk kapható hőtárolós villanykályha rendelkezik túlmelegedés elleni védelemmel, így nem fenyeget a túlmelegedésből származó tűzeset vagy károsodás veszélye.

Válassza ki Ön is az otthonába leginkább illő, és Önnek legjobban megfelelő hőtárolós villanykályhát a Netkazán webshopjából még ma!