Aktív kikapcsolódás a Vörös-tenger fővárosában

minamark-beach-resort

Káprázatos tengerpart, nyüzsgő éjszakai élet, luxusszállodák alig pár óra repülőútra Budapesttől.

Hurghada az év bármely szakában kiváló nyaralási célpont, hiszen itt szinte mindig jó idő van és a tenger hőmérséklete ritkán csökken 22 °C alá. A forró tengerpart rajongóinak nyáron, a kicsit hűvösebb idő kedvelőinek inkább tavasszal vagy ősszel érdemes hurghadai utazásban gondolkodniuk. Itt még télen is általában 15 fok feletti a hőmérséklet, így fázni biztosan nem fogsz.

Hurghada rengeteg lehetőséget biztosít pároknak, kalandoroknak, baráti társaságoknak és családoknak egyaránt.

Ha bátor vagy, próbáld ki a tevegelést, szállj quadra vagy terepjáróra és fedezd fel a sivatagot! Ússz a gyönyörű türkizkék vízben és hagyd, hogy az élővilág elvarázsoljon! Mintegy 60 kilométeres vörös-tengeri partszakasz áll rendelkezésedre. A színes korallzátonyok és az elsüllyedt hajók roncsai lenyűgöző vízalatti látványt biztosítanak a búvárkodás szerelmeseinek.

Üvegfenekű hajóval felejthetetlen utazást tehetsz a tengeren, útközben megfigyelhetsz delfineket, teknősöket és csodálatos, színes halakat. Gyerekekkel ez egy kihagyhatatlan program a hurghadai utazás során. Hurghada kereskedelmi és szórakoztató központja is nagy választékot nyújt. Üzletek, bárok, éttermek, szabadtéri klubok, golfpálya, bulihelyek és vásárok, ott kézzel készített ajándéktárgyak várják a turistákat.

Ha kimozdulnál, érdemes ellátogatni a környező kis szigetekre. A legnépszerűbb közülük Giftunszigete, ahol a korallzátonyok páratlan élményt nyújtanak a sznorkelezőknek.

Hurghadában tehát nem csak a lazulás és kikapcsolódás, hanem az aktív pihenés lehetősége is adott mindenki számára. Foglalj még ma last minute utazást Hurghadába!