Ne fájjon a feje a nehéz tárgyak miatt

páncélszekrény szállítás

Amennyiben bármilyen, rendkívül nehéz tárgy szállítására van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal; a Speciális Szállítás pontosan erre szakosodott.

Számunkra nem jelent akadályt például a jakuzzik, zongorák, pianínók, ipari gépek vagy kazánok nem megszokott helyekre való mozgatása. Páncélszekrény vásárlásakor a legtöbb esetben nincs előzőleges megállapodás arról, hogy  a széfet pontosan a végleges helyére viszi annak eladója, például az emeletre, ehelyett általában a futár csak kiteszi a megadott címen.

Természetesen páncélszekrény szállítás esetén is állunk rendelkezésére, méghozzá a lehető leggyorsabban.

Összeszokott, gyakorlott csapatunk minden egyes tagja több éves tapasztalattal rendelkező szakember, eszközeink és szerszámaink egytől egyig kifogástalan minőségűek és európai színvonalúak, így számunkra alapvető a gyors, hatékony és balesetmentes munkavégzés. Már egy több száz kilós páncélszekrény szállítása sem mindennapi feladat, azonban egy meredek lépcsőn le vagy felvinni tényleg különleges kihívás.

Ha a helyzet úgy kívánja, speciális eszközöket alkalmazunk, mint a molnárkocsi, elektromos lépcsőző gép vagy szánkó. KCR önrakodó darus autó is rendelkezésünkre áll, továbbá flottánk teherautói 3,5 és 7,5 tonna össztömeg közöttiek, így a hétvégi kamionstop sem érint minket. Kérjen tőlünk ajánlatot, és mi néhány órán belül felvesszük a kapcsolatot Önnel.