Viselt már ásványból készült horoszkópos karkötőt

horoszkópos karkötő

Viselt már ásványból készült horoszkópos karkötőt?

Viselt már ásványból készült ékszereket? Ha nem, itt az ideje, hogy megismerkedjen a jótékony, gyógyító hatásaival. Weboldalunkon megtalálja mind a tizenkét csillagjegy ásvány gyöngyökből készült horoszkópos karkötőket.

Ismerje meg az ásványok jótékony, gyógyító tulajdonságait, cikkünk segítségével.

Ikrek csillagjegyhez több ásvány is tartozik, de az is más csillagjegy ásványa kapcsolódik másik csillagjegyhez is. Iker csillagjegy ásványai a következők: akvamarin, hegyikristály, borostyán, gránát, tigrisszem, kalcedon, karneol, citrin, achát, howlit.

Webshopunkban howlit ásványból készült horoszkópos karkötőt kínálunk.

A howlit ásványi gyöngy karkötő jótékony, gyógyító hatása a következő méregtelenítő, segít az emésztésben, csökkenti a koleszterinszintet, erősíti a hasnyálmirigyet. Fejfájás, migrén ellen is használható, de görcsoldó hatás is jó.

A kos az ásványai a gránát, jáspis, karneol, ametiszt, rubin, hematit, hegyikristály, lapis lazuli, rubellit. A kos horoszkópos karkötők karneol gyöngyökből készül. A karneol a bátorság köve. A karkötő viselőjét jókedvre és áhítatosság fogja kísérni élete során. Nagyon jó probléma megoldásban.

Emlékezőképesség, megfigyelőképessége is igen ki finomulttá válik. Jó hatással van a bélműködésre és jó lázcsillapító hatású. Fokozza a termékenységet meddőség, impontencia ellen is használják. Máj, lép, vese, epe harmonikus együtt működését elősegíti. Ezek a jótékony, gyógyító hatások nagyon sok problémát szüntethetnek meg.

A mérleg horoszkópos karkötő ásványai a következők: akvamarin, aventurin, amazonit, rózsakvarc, rodokrozit, unakit, turmalin, jáde, krizokolla, hegyikristály. Mérleg horoszkópos karkötő unakit gyöngyből készül a gyógyulás kövének hívják. Segít a regenerálódásban, gyorsítja a gyógyulást. Vese és a máj működését serkenti. Viselőjének önbecsülést ad, segít leküzdeni a kudarcot és a frusztráció feldolgozását. Erőssé, magabiztossá tesz.

Keresse fel webshopunkat és válaszon ásvány ékszereink közül!