Teljeskörű irodatakarítás Budapesten

irodatakarítás Budapest

Hiába tartja a mondás „a zsenik uralkodnak a káosz felett”, a legtöbb ember mégis szeret tiszta, rendezett körülmények között dolgozni. Rengeteg időt töltünk a munkahelyünkön, szinte második otthonunk, ezért is fontos, hogy jól érezzük ott magunkat.

A dolgozókon kívül persze az ügyfelekkel, beszállítókkal, akár leendő befektetőkkel történő tárgyalások kimenetelét is befolyásolhatja a környezet.

Céged arculatához járul hozzá minőségi takarítással a Takarító Kommandó.

Irodatakarítás Budapesten a szakterületünk, elvégezzük a piszkos munkát. Cégek számára elérhető szolgáltatásainkat alapcsomagunk és nagytakarítás csomagunk tartalmazza, ezeken felül extra szolgáltatásokat is kínálunk. Ha alapcsomagunkat választod, akkor az irodák, konyha, étkező, folyosók, lépcsőház és a mosdók általános kitakarítását kapod.

Ez tartalmaz portalanítást, lepókhálózást mindenhol, a wc-k, mosdók fertőtlenítését, a konyhában a munkapultok és asztalok megpucolását, berendezések külső tisztítását, valamint felmosást, porszívózást szintén valamennyi helyiségben.

Nagytakarítás csomagunk esetén a szekrények tetejét, a bútorok mögötti részeket is portalanítjuk, megpucoljuk az ablakokat, kimossuk a függönyöket, megtisztítjuk az üveg felületeket.

Ha irodatakarítás Budapesten, akkor Takarító Kommandó! Válassza alap- vagy nagytakarítás csomagunkat akár napi, heti vagy havi rendszerességgel, vagy akár csak egy alkalomra is!