A KMÜ Marketingben nem fogsz csalódni

adwords ügynökség

Napjainkban az új vásárlók és ügyfelek elérésének egyik leghatékonyabb módja egy Google AdWords kampány.

A Google kereső segítségével minden egyes nap emberek milliárdjai keresnek rá szolgáltatásokra és termékekre; ezt a népszerűséget kihasználva indította el a cégóriás online hirdetési rendszerét, az AdWords szolgáltatást. Segítségével miközben üzleted népszerűsíted, számos értékes statisztikához is hozzáférsz, ráadásul nincs felesleges reklám: hirdetésed csak azoknak jelenik meg, aki releváns keresést futtattak le.

A verseny egyre szorosabb, és akár magad is próbálkozhatsz vele, azonban jobban jársz, ha egy professzionális AdWords ügynökség segítségét kéred, ezzel spórolva meg a drága tanulópénzt és rengeteg értékes időt.

Szakembereink több, mint 7 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkeznek, a fullservice ügynökséggel ellentétben teljes mértékben AdWords kampányokra specializálódtunk.

AdWords ügynökségünk minősített Google partner, ami nem csupán annyit jelent, hogy a Google is elismeri szaktudásunk, de segítségünkkel hirdetések bétatesztjeibe is bekerülhetsz.

 

A KMÜ Marketing AdWords kampányokra szakosodott, szakértelmünkről megbizonyosodhatsz többek között ingyenesen elérhető konzultációnk segítségével is.

Szakembereink több, mint 7 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkeznek, a fullservice ügynökséggel ellentétben teljes mértékben AdWords kampányokra specializálódtunk. Ügynökségünk minősített Google partner, ami nem csupán annyit jelent, hogy a Google is elismeri szaktudásunk, de segítségünkkel hirdetések bétatesztjeibe is bekerülhetsz.