Lásd saját szemeiddel Egyiptom csodáit

egyiptomi utazás

Egyiptom ősi földjét meseszép vidékei és méltán világhírű látványosságai az egyik legnépszerűbb turistacélponttá teszik, és hogy ez nem véletlen, arról most a saját szemeiddel is meggyőződhetsz.

Látogass el az Invia.hu weboldalra, találd meg a számodra leginkább vonzó egyiptomi utazást és foglald le még ma! Egyiptom utazás szempontjából nem tartozik a világvégi országok közé, pár óra repülés után máris a Nílus mentén találhatod magad. A Dél-Kelet Ázsiai és Dubai tengerpartokat idéző fehérhomokos, mediterrán partokon kipihenheted magad, vagy hódolhatsz búvárszenvedélyednek olyan helyeken, mint Hurghada vagy Sharm El-Sheikh.

Amennyiben kíváncsi vagy az ország kultúrájára, Kairó óvárosában rád vár a Báb Zuvelja, az Egyiptomi Múzeum, az Abu Szerga-templom és a Hakim mecset. Hurghadában családoddal zavartalan környezetben pihenhetsz, majd felkeresheted a luxori és karnaki templomokat és a Királyok völgyét.

Természetesen Egyiptomról mindenkinek a Szfinx és a piramisok jutnak eszébe, amik nem csak Egyiptom, de az egész világ leghíresebb és legikonikusabb látványosságai közé tartoznak, továbbá még ma is számos megfejtetlen titkot rejtenek.

Látogasd meg őket az Invia.hu segítségével, legyen ez a te nagy kalandod!