Minőségi kályhák széles választéka a Netkazánnál

netkazán kályha

Ha építkezik, vagy felújítaná, lecserélné fűtőrendszerét, többféle megoldás közül is választhat.

Egy minőségi, jól funkcionáló kályha akár otthona dísze is lehet. Családi házban élők és egyre több társasházban lakó család is a fa- vagy vegyestüzelésű kályhát választja otthonába.

A Netkazán webáruház kínálatában légfűtéses, vízteres és pellet kályhák különböző teljesítményben és kivitelben találhatók. A vízteres kályha amellett, hogy esztétikus külsejével otthona éke lehet, beköthető a meglévő radiátoros fűtési rendszerbe, így a teljes ház fűtése megoldható vele.

A légfűtéses kályha az egyik legkedveltebb fajta, hiszen hamar el tudja érni a kívánt komfort- és hőérzetet. Mind légfűtéses, mind vízteres kialakításból elérhető pellet kályha is. A pellet kályha az egyik legjobb alternatív, magas hatásfokkal rendelkező fűtési megoldás. A kályhák fala olyan anyagból készül, amely tárolja az előállított hőt és fokozatosan adja le. Fűrészporral, fa nyesedékkel és mezőgazdasági hulladékkal lehet benne fűteni, ezek apró pellet formában kaphatók.

Aki környezettudatos megoldásokra törekszik otthonában, annak érdemes fontolóra vennie egy ilyen pellet kályha beszerzését. Ha tanácstalan a választást illetően, vagy szakmai kérdése lenne, a Netkazán szakemberei örömmel segítenek Önnek.

Forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz!