Furfangos szülinapi játék

A felnőttek talán már nem annyira lelkesednek a születésnapokért, azonban a gyerekek számára egy szülinap és az azzal járó dolgok általában sokkal-sokkal fontosabbak.

Tégy meg hát mindent, hogy ez a nap gyereked számára minél örömtelibb és különlegesebb legyen.

Például díszítsd fel otthonod lufikkal, főzz valami igazán finomat, és ha szülinap, persze a torta sem maradhat el. Ha barátokat is hívtok meg, és zsúrt rendeztek, kell valami igazán jó, szórakoztató program, ami leköti az egész társaságot.

A LogiKoffer épp ilyen játék.

Egy kofferben érkező, bérelhető logikai kalandjáték, tele jól kigondolt, furfangos ügyességi, tárgykeresős és logikai feladványokkal, méghozzá 15-20 darab játékokként. A legelső feladat mindig a koffer kinyitása, amiből különböző fajták léteznek; a játék elérhető kalózos, dzsungeles és párizsos tematikában is, továbbá senkinek sem kell kimaradnia belőle, ugyanis ovisoktól felnőttekig minden korosztálynak készül.

Választható szülinapi csomag is, amihez jár dekoráció, meghívók és jelmezek is.

Ahogy igazi szülinaphoz illik, a koffer mélyén ajándék is lapul, de természetesen saját ajándék is elrejthető benne emellett. A koffert Budapesten a XI. kerületben veheted át, a játék után ide is kell visszavinned.