Kárpitok mélytisztítása házilag, ipari takarítógéppel

Kárpittisztítógép bérlés Budapest területén kaució nélkül. Végezzen hamar a nagytakarítással!

Egy Kärcher Puzzi ipari kárpittisztítógép segítségével jelentősen csökkentheti a takarításra fordított időt és energiát. A gép mélytisztításra alkalmas, azaz minden szennyeződést, poratkát eltávolít szőnyegeiből, ülőgarnitúráiból, autókárpitjából. A takarítógéphez 2 darab fejet adunk: egy nagyobb szőnyegtisztító-fejet, valamint egy kisebbet, amellyel kanapét, ágymatracot, üléshuzatot, függönyt, stb. tisztíthat könnyedén.

A hagyományos porszívóval szemben a Kärcher ipari szőnyegtisztító gép tisztítószeres vizet spriccel a piszkos felületre, amit a nagy teljesítményű szívófejjel aztán a feloldott kosszal és porral együtt felszív. A teljes száradáshoz néhány óra elegendő. Ha van háziállat a lakásban, kimondottan ajánlott az ilyen mélytisztítás, hiszen az állatszőrt, atkákat és más élősködőket is könnyen eltávolíthatunk. A tisztítás után érezhető lesz, ahogy a lakás levegője felfrissül, a tisztítószer pedig jó illatot varázsol.

A kárpittisztítógép bérlés Budapest minden kerületében ingyen kiszállással lehetséges és nincs kaució sem.

Önnek csupán a kedvező bérleti díjat kell fizetnie. A gép használatában segítséget nyújt kollégánk, aki kiszállítja. Ön csak megrendeli, mi pedig kivisszük és el is hozzuk a takarítógépet.