Marslakócskákkal gyereke egészségéért

marslakócskák

Fiatal korban különösen fontos az elegendő mennyiségű vitamin- és ásványianyag bevitele, mert ahogy a gyerekek nőnek, úgy nőnek az igényeik is.

A Marslakócskák biztosítják az egészséges fejlődéshez elengedhetetlen tápanyagokat és vitaminokat.

Az immunrendszer megerősítése szintén kiemelt figyelmet kell, hogy kapjon, mivel gyakorlatilag lehetetlen megoldani, hogy a gyerekek egyáltalán ne kerüljenek kapcsolatba baktériumokkal és vírusokkal. Viszont erős immunrendszerrel a szervezetük képes lesz megbirkózni a különböző kórokozókkal; ebben segít a Marslakócskák Imunactiv.

A Marslakócskák Imunactiv finom rágótabletta cinkkel és C-vitaminnal támogatja az immunrendszer működését. Az ásványi anyagok és vitaminok az általános jó közérzethez és vitalitáshoz járulnak hozzá. Az agy ideális fejlődéséhez elengedhetetlen a megfelelő omega-3 zsírsav, amit sajnos a szervezet nem, vagy legfeljebb csak korlátozott mennyiségben képes termelni, ezért pótlása kiemelten fontos.

A Marslakócskák Omega 3 biztosítja a gyerekek szükséges omega-3 zsírsav napi bevitelét, ezzel hozzájárul a szemek és az agy megfelelő működéséhez.

Nézzen be Ön is a wavita.hu webáruházba, és válasszon gyerekének a finom Marslakócska termékek közül!