Tiszta lakás és tiszta autó egyetlen takarítógéppel

Sokan nem is gondolnák, hogy autójukban is mennyi por és láthatatlan szennyeződés található.

Az autókárpitokat hiába porszívózzuk rendszeresen, csak úgy, mint egy szőnyeg vagy egy kanapé esetében, az autó üléseit és belső terét sem lehet hagyományos száraz porszívózással kitisztítani. Még autószőnyeg használatával is rengeteg koszt találhatunk a kárpitokban, az üléshuzat pedig nyáron rengeteg izzadtságot szív fel, a kiborult innivalóról nem is beszélve. Az autóbelső tisztítását legjobban kárpittisztító géppel lehet elvégezni.

A kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest területén a leggazdaságosabb és leghatékonyabb megoldást jelenti.

A Szabó Gépkölcsönzőtől bérelhető Kärcher ipari takarítógéppel mélytisztítást végezhetünk, eltávolítva segítségével a legmakacsabb foltokat, poratkákat és a lerakódott, összetapadt koszt és port. A kárpittisztítógép vizet és tisztítószert használ, külön tartályba gyűjtve a piszkos vizet. Vele nem jelent gondot a sár, az ételmaradék, a kiömlött ital, de még az olaj- és zsírfoltok sem.

Gépkölcsönzőnkből a kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest minden kerületében kedvező áron elérhető, kaució nélkül. Önnek csak telefonálnia kell és megrendelni a takarítógépet. Használja ki az alkalmat, autója mellett komplett lakását is kitakaríthatja. A gép ugyanis kiválóan alkalmas ágybetétek, ülőgarnitúrák, padlószőnyegek és más textilfelületek mélytisztítására is.