Bízza ránk fogászati problémáit

fogszabályozás

Ne halogassa fogászati vagy szájhigiéniai problémáit, keresse fel a Király Dent fogászatot a lehető leghamarabb! Fogászati ügyeletünk 0-24 várja, így bármikor elláthatjuk hirtelen fellépő szájsebészeti problémáit is. Fogászati rendelőnk Budapesten már 2003 óta elégíti ki pácienseink legmagasabb igényeit is, modern, barátságos és kényelmes környezetben.

A fogászat majdnem minden területén állunk pácienseink rendelkezésére:

szájsebészet, fogszabályozás, fogfehérítés, általános szájhigiéniás kezelések vagy fogimplantáció. Számos látogatónk szorongással vagy komoly félelemmel néz a kezelések elébe, ami igencsak megnehezíti, egyes esetekben közel lehetetlenné teszi a beavatkozásokat. Ilyen esetekben választható helyi érzéstelenítés helyett éber szedációt, vagy akár altatást is lehet kérni.

Azonban fontos tudni, hogy az altatást minden esetben alapos, előzetes vizsgálatok előzik meg néhány nappal a beavatkozás előtt, ami mellkasröntgent, EKG-t és laborvizsgálatot foglal magában, és kizárólag teljesen egészségesen kerülhet rá sor.

Szakorvosaink 26 főt számlál, szakképzett és tapasztalt fogorvosokból, szájsebészekből, fogszabályozó szakorvosból és implantológusokból áll,

akik a legmagasabb szakmai tudás birtokában, a legkorszerűbb eszközökkel dolgoznak az Ön problémáinak lehető leggyorsabb megoldásán. Látogasson el weboldalunkra, és az ott található elérhetőségek egyikén vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot mielőbb!