Fogadjon büntető ügyvédet már az eljárás megindulásakor

lőrik büntető ügyvéd
A Lőrik Ügyvédi Iroda teljeskörű védelmet nyújt a büntetőjog területén azoknak, akik valamilyen oknál fogva érintettjei egy büntetőeljárásnak, akár sértettként, terheltként, vagy egyéb eljárási résztvevőként. A büntető ügyvéd jelenléte a büntetőeljárás során már a kezdeti szakaszban is indokolt, sőt célszerű és szükséges. A büntetőeljárás nem a bírósági tárgyalással kezdődik, ezért érdemes minél hamarabb büntető ügyvédet keresni, hogy a védekezési stratégiát már az eljárás megindulását követően fel lehessen építeni.

A Lőrik és Lőrincz ügyvédi társulás a legnagyobb körültekintéssel és szakmai tudással jár el az Ügyfelei érdekében.

A jogszabályok gyakori változása miatt nehezebb állást foglalni egy-egy kérdésben, olykor vitatott, hogy az adott eset bűncselekmény-e vagy sem. Éppen ezért is érdemes felkészült, megbízható szakemberhez fordulnia minél előbb.

A Lőrik Ügyvédi Irodát hétvégén is hívhatja és kérhet konzultációt.

Az első találkozáskor egy egyórás egyéni, személyre szabott tájékoztatóra kerül sor a büntetőeljárás során az Ügyfelet megillető jogokról, kötelezettségekről, a várható büntetés neméről és mértékéről, illetve a szükséges lépésekről. Ezután az Ügyfél eldöntheti kívánja-e igénybe venni büntető ügyvéd segítségét. A Lőrik Ügyvédi Iroda magas színvonalú ügyvédi szolgáltatást nyújt elsősorban büntetőjogra specializálódva.