Happy Dog – a boldog és egészséges kutyák titka

Sokan nem is gondolják, hogy a kutyák bőr- vagy szőrbetegségei hátterében a nem megfelelő táplálás is állhat. Ahhoz, hogy kutyusod szép és egészséges legyen, bizony oda kell figyelned nemcsak a mozgásra, hanem az étrendjére is. A Happy Dog állateledel márka egy bajor, állatbarát családi vállalkozásként indult, ma már a harmadik generáció viszi az üzletet.

A Happy Dog termékek egyedülálló receptúrák alapján kiváló minőséget kínálnak. Bár igaz, hogy a kutyák őse a farkas, a farkasnak mégis több energiára van szüksége, hiszen akár napi 50 km-t is megtesz. Kutyáinknak azonban nincs ekkora energiaszükségletük, ezért az eledelek kevesebb zsírt tartalmaznak. Ezzel megelőzhetők olyan kellemetlenségek, mint az elhízás vagy ízületi problémák.

A Happy Dog termékek kizárólag minőségi fehérjéket tartalmaznak

(frissen vágott állatokból), értékes gyógynövényekkel és gyümölcsökkel kiegészítve. Nem tartalmaznak szóját, aromákat, mesterséges színezéket, tartósítószert sem. Legyen kutyád kis- vagy nagytermetű, bármilyen fajtájú és korú, a Happy Dog termékek közt garantáltan találsz neki megfelelőt.

Nedves- és száraztápok, konzervek és jutalomfalatkák mind megtalálhatók a Petnet állateledel webáruházban is. Tedd le kutyád egészségének és boldogságának alapköveit helyes étrenddel és sok-sok törődéssel!