A Játéktenger segítségével a babázás emlékezetes lesz

baby born kiegészítő

A babázás nem csak szimpla időtöltés a kislányoknak, és sokkal több, mint egyszerű játék.

A babázás igazi szerepjáték, aminek folyamán az őt körülvevő világból érkező ingereket tudja feldolgozni biztonságos, általa alakított környezetben. Miközben újraélheti a korábbi eseményeket, fejlődnek a kognitív, motorikus és nyelvi készségeik is. A gondoskodásra való hajlam és az empátia is erősödik babázáskor. Ehhez ideális játékokat találhatsz a Játéktenger webáruházában,péládul a Baby Born babák személyében.

Ezek a babák már 1991 óta vannak a piacon; a Baby Born az egyik legismertebb és legsikeresebb márkanévként ismert. A siker természetesen nem a véletlennek köszönhető. A babák rendkívül élethűek és szeretnivalóak, lehet őket etetni és itatni, tudnak sírni, pisilni és aludni is, továbbá időnként tisztába is kell őket tenni. A velük történő játék még élvezetesebb az olyan Baby Born kiegészítők segítségével, mint a bili, amihez pelenka és babapúderes doboz is jár.

A baba fürdetése után remekül tud jönni a puha és meleg Baby Born köntös. A gyerekek imádják a Step 2 babakocsiban tologatni a babákat, és mivel könnyű műanyagból készült, a legkisebbeknek sem lesz ez megerőltető egy kicsit sem. A padló összekarcolásától sem kell tartani, mivel a kerekei simák, és puha műanyagból készültek. Alsó részében tárolhatók más játékok vagy éppen Baby Born kiegészítők.

Lepd meg te is kislányod álmai babájával!