Stílusos és vibráló fotók Rólatok Budapest legszebb pontjain

Budapest photographer

Szeretnéd megörökíteni életed legromantikusabb pillanatát?

Ahogy letérdelsz szíved választottja elé és megkéred a kezét – ez mindkettőtök számára egy fontos és csodálatos pillanat, amit boldogan élnétek újra évekkel később is. Homor Bernadette Budapest photographer megörökíti Nektek ezt a különlegeseseményt. Igényeid szerint akár filmbe illően romantikus, díszített szcenáriót is varázsolunk Nektek gyertyákkal, pezsgővel, virágszirmokkal, egyedi táblával. Az elkészült profi minőségű fotók vibrálók és élettel telik lesznek, a legszebb pillanatokat tökéletesen megörökítve. Döntsd el hol szeretnéd megkérni kedvesed kezét, a többit pedig bízd rám, mindenben segítek! Választható helyszínek például a Budai Vár, a Lánchíd, a Szent István Bazilika vagy a Margit-sziget, tehát Budapest leggyönyörűbb, ikonikus nevezetességei.

Fotózást természetesen nem csak lánykérés alkalmával rendelhetsz, tökéletes alkalom egy nyaralás, családi/baráti találkozó is.

Örökítsd meg családi vakációd a fővárosban! Egy családi fotózás nem csak arról szól, hogy legyen mit bekeretezni a falra, hanem legfőképpen az együtt töltött időről. Budapest rengeteg izgalmas élményt tartogat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Fedezzétek fel közösen a várost, én pedig gondoskodom róla, hogy az emlékek megmaradjanak ragyogó fényképek formájában is. A fotókat minimálisan szerkesztem, nem használok túlzó effekteket, így maximálisan természetes hatást érek el igényes kivitelben.

Szeretnél magadról néhány ízléses, professzionális fotót?

Személyes portrékat is készítek, amiket legtöbbször portfóliókhoz, közösségi médiás profilhoz, saját weboldalra bemutatkozáshoz szoktak kérni. Több sportoló, fitnesz edző is keresett már meg, velük a fotózás is olyan izgalmas és dinamikus, mint amilyen az életformájuk. Mellettük a divat fotózások a leggyakoribbak, melyek a szakma szintén egy jelentős kategóriáját képezik. Van, amikor ruházati cég vagy sminkmester keres fel, de gyakoriak a modellek is, hiszen nekik szükségük van kül- és beltéri divatképekre is a portfóliójukhoz.

Bármi legyen is az alkalom, minőségi, álomszép képekért keresd Homor Bernadette Budapest photographer-t!