Trendify telefonos kiegészítők tárháza

telefontokok

Ha igazán trendi kiegészítőket keresel, látogass el a Trendify webáruházba, ahol ékszerek, órák, táskák, napszemüvegek és telefontokok várnak.

Hozd összhangba a saját kiegészítőid a mobilodéval, legyen egységes a stílusod! Talán még bele se gondoltál, de a telefontokod ugyanúgy árulkodik a személyiségedről, mint az öltözködésed vagy a táskád. Mivel óriási a választék a különböző fajtájú tokokból, ma mindenki személyre tudja szabni a telefonját külsőleg is. Van, aki a nyitható/csukható típusra esküszik, másnak viszont kényelmesebb, ha csak a hátlapot védi valami.

Webáruházunkban mindkét fajtából találsz a legelterjedtebb telefonokra, mint iPhone, Samsung, Huawei és más márkák.

Több, mint háromszázféle mobiltok és védőfólia, valamint autós telefontartó közül választhatsz. Kínálatunkban mindenki találhat az ízlésének megfelelő terméket. Csajok körében igen népszerű a virágos, flitteres, állatos, absztrakt, galaxisos és ananászos telefontok.

A pasik inkább a bőr hatású, famintájú, sima átlátszó vagy egyszínű tokokat részesítenek előnyben. Sokszor viszont a praktikum az elsődleges szempont, ezért kaphatók nálunk olyan kinyitható tokok, melyek kártyatartó nyílásokkal rendelkeznek, de akár pénztárcaként is használhatók. Így, ha kiruccannál kicsit vagy moziba mész, csak beleteszed a telefon mellé a kártyád, némi készpénzt és már mehetsz is anélkül, hogy nagyobb táskát kéne cipelned. Ezek a szuper hasznos, többfunkciós tokok is elérhetők többféle színben és kialakításban.

Ha te is olyan ember vagy, aki szereti szinte évszakonként váltogatni a tokjait, nálunk minden alkalomra találsz megfelelőt. Téli mintás, karácsonyi, őszre halloweeni, tavaszra virágos, zöld növényes, nyárra pedig édes ananászos telefontok dukál!