Hatékony kárpittisztítás házilag

takarítógép bérlés budapest

A szőnyegtisztítás otthon, házi módszerekkel nem a legeredményesebb megoldás.

Porszívózzuk, különféle tisztítószerekkel dörzsöljük padlószőnyegeinket, mégsem érjük el a várt tisztaságot. A szőnyegtisztító porok és habok még alapos munkával sem képesek elég mélyre hatolni a szőnyeg szálai közé. A legjobb otthoni megoldás a szőnyegtisztítógép bérlés Budapest területén a Richárd Gépkölcsönzőtől. Valamennyi kerületbe házhozszállítjuk és vissza is visszük a megrendelt gépet, melyet használhat nemcsak padlószőnyegei, hanem bútorkárpitok, ülőgarnitúrák, ágybetétek, autóülés-huzatok fertőtlenítésére.

A kárpittisztítógép a vízzel hígított meleg tisztítószert a kárpit legmélyebb szálai közé is eljuttatja, ezzel biztosítva a maximális mélytisztítást.

A szivaccsal és vödörrel végzett takarítással szemben a piszkos víz nem érintkezik a tisztával, mert a kárpittisztítógép külön tartályban gyűjti az elhasznált vizet. A nagy teljesítményű szívófej a lehető legtöbb nedvességet távolítja el a szőnyegből, ezzel csökkentve a száradás idejét.

A Richárd Gépkölcsönzőből a szőnyegtisztítógép bérlés Budapesten egyszerű és olcsó!

Nálunk kaució nélkül juthat hozzá a kívánt kárpittisztítóhoz. Mindössze egyetlen géppel tisztává, frissé és jó illatúvá varázsolhatja lakását. Fertőtlenítő hatása miatt különösen ajánlott kisgyerekes családoknak, allergiás személyeknek és kisállat gazdáknak.