Sétarepülés már nem elérhetetlen álom

Flytaxi sétarepülés

A Te bakancslistádon is szerepel a sétarepülés, de úgy gondolod, nem engedheted meg magadnak?

Hallottál már a költségmegosztásos repülésről? A Flyboy összeköti az üres helyekkel rendelkező pilótákat, akik meg akarják osztani repülési költségeiket azokkal az utasokkal, akik az adott útvonalon szeretnének repülni. Csak Magyarországon több mint 100 repülőtér működik, ezért szinte bárhova repülhetsz! A meghirdetett repülő utak kicsi, kényelmes repülőgépekkel (1-6 fős) történnek, további előnyük, hogy nem kell a felszállás előtt már 2-3 órával megérkezni, mint a nagy légitársaságoknál.

Az utazási időt akár felére csökkentheted – legyen szó üzleti útról vagy akár nyaralásról –, ha a levegőben teszed meg a távot. Utazáshoz regisztrálj a Flyboy oldalán, érvényesítsd profilodat, és keress az repülő utak között! A pilóták profilján megtalálható az elérhetőség, melyen keresztül kapcsolatba léphetsz velük, kérdezhetsz tőlük Flyboy levélben.

Egy „repülési kérelem” kitöltésével (foglalás) pedig ténylegesen jelentkezhetsz az útra. Az egy utasra jutó ár független az utasok tényleges számától. Tehát ha egy pilóta mellett van négy üres hely, de csak ketten foglalnak a repülésre, akkor is csak a két főre eső összeget kell kifizetni, a https://flyboy.hu/ többit a pilóta köteles finanszírozni.

A Flyboy ideális megoldást nyújt azoknak, akik gyorsan és kényelmesen szeretnének eljutni úticéljukhoz, de azoknak is, akik számára egy sétarepülés igazi valóra vált álom lenne.